DULJAJ U VELIKIM PROBLEMIMA Povredio se igrač koji je trebao da bude starter, Partizan je ponovo na tržištu

16:52 | 27-01-2024

Fudbal 0

Partizan je uspešno doveo nove igrače na vreme, prošao je kroz početne pripreme na Kipru, pruživši nadu navijačima da će u nastavku 2024. godine nastaviti u istom ritmu kao u jesenjem delu sezone. Međutim, radost je zamenjena brigom nakon što je stručni štab primio informaciju koja je donela glavobolje.

Igor Duljaj
EPA

Nikola Miličić, talentovani štoper, neće biti dostupan u narednim kolima prvenstva zbog povrede. Miličić se povredio tokom jednog od treninga u Larnaki, a prve prognoze ukazuju na zabrinjavajuće odsustvo od mesec i po dana.


Razlog za neočekivani izostanak je obnovljena povreda meniskusa, ista ona koja ga je već sprečila da igra veći deo dosadašnjeg dela sezone na stadionu "Čika Dača".

MILOJEVIĆ MOŽE DA ODAHNE Jedan od najboljih Zvezdinih igrača je ponovo tu

Nikola Milicic Marko Metlaš
 

Miličić je bio ključni igrač u prvih pet utakmica u Superligi, nakon čega je došlo do povrede kolena. U to vreme, nije se smatralo da je potrebna operacija kako bi se rešio taj problem, što je bilo ključno za njegov angažman u Partizanu. Bio je projektovan kao zamena za Mihajla Ilića, postavši prva opcija za "bonusa".

Međutim, planovi su se zakomplikovali jer se očekuje da će Miličić biti van terena oko mesec i po dana. Tokom ovog perioda, Partizan će se suočiti sa Javorom, IMT-om, Radnikom i Železničarom, a 9. marta, baš kada se završava njegov projektovani oporavak, predstoji derbi sa Crvenom zvezdom na stadionu "Rajko Mitić".

S obzirom na nepredviđene okolnosti, postoji velika verovatnoća da će Partizan ponovno aktivirati tržište i pokušati dovesti još jednog mladog centralnog defanzivca, budući da će Miličiću biti potrebno vreme da se uklopi sa ekipom, čak i nakon oporavka.

Iako je sportski direktor Ivica Kralj nagoveštavao da je prelazni rok završen dolaskom Junga Džun Goha, stvarnost može naterati čelnike da ponovo razmotre opcije. Jer, kao što je često potvrđeno, prelazni rok je dinamičan, a ovoga puta, nužda će diktirati pravila.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading