ISPOVEST IGORA DULJAJA ZA SPORT.ALO Ovo je istina o meni i Albertu Nađu - to je namerno urađeno

18:30 | 01-05-2024

Fudbal 0

Otkrio je ono što je mnoge zanimalo.

ata
ATA Images

PIŠE: Đorđe Miljanić

U srpskom fudbalu je prethodnih dana glavna vest bila prekid saradnje između Partizana i trenera Igora Duljaja. Iako je prošlo neko vreme od tog trenutka, strasti se ne smiruju, pošto mnogi smatraju da legendarni fudbaler nije zaslužio da bude smenjen.

EKSKLUZIVNO Igor Duljaj se oglasio za sport.alo i otkrio ko je kriv za njegov otkaz: Postoje ljudi kojima ne odgovara ono što radim!

S obzirom na to da je tema o otkazu popularnog Dukija i dalje aktuelna, sa njime smo odradili opširan intervju, koji se pretvorio u pravu ispovest sada već bivšeg stratega crno-belih. 

Između ostalog, naš sagovornik se u jednom trenutku osvrnuo na "problem" sa Albertom Nađom, koji je zbog suspenzije Igora Duljaja vodio tim na večitom derbiju u sklopu Superlige Srbije:

- To je bila samo razmena mišljenja. Nijedna informacija o toj situaciji nije potekla od mene, niti od Alberta, ali to znači da je moguće neko sa namerom napravio tu priču. Pričalo se kao da se neko davio tu, što nije istina. Bila je samo razmena mišljenja i to je to. Ja to mogu da kažem sa moje strane, Albert ima svoju stranu, ali generalno, to je to. Nije bilo ne znam ni ja čega, to su gluposti.

Da li imate neku poruku za Alberta Nađa sada kada je postao novi trener Partizana?

- Za Alberta? (smeh). Biće mnogo teško, neka samo održi ovo što je do sada urađeno. Naravno, da ukoliko može, da bude ono što bi trebalo da bude. On je stariji, duže je u fudbalu od mene, ima iskustvo vođenja, tu je u sistemu, zna igrače, tako da, to je to.

Ceo intervju sa Igorom Duljajom za sport.alo možete pročitati u četvrtak u podne.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading