UTISCI PO VLADANU Milojević hvalio igrače, ali i kritikovao

16:45 | 17-02-2024

Fudbal 0

Utisci stratega crveno-belih posle bitne pobede na gostovanju.

Vladan Milojević
ATA Images

Ispunila je Crvena zvezda misiju. Vratila se sa nezgodnog gostovanja Novom Pazaru sa tri osvojena boda (3:0) zbog čega je i više nego zadovoljan bio trener Vladan Milojević.

Pohvalio je na početku trener Zvezde rivala i trenera Matića kojeg je on i sam trenirao u Čukaričkom.

- Hteo bih da čestitam Novom Pazaru na prikazanoj igri, to je ekipa sa vizijom, pohvalio bih mog bivšeg kapitena igora Matića i poželeo mu uspešnu trenersku karijeru, a dobar posao je radio i Siniša Dobrašinović. Imaju dosta talentovanih igrača i sviđa mi se koncept kako su želeli da igraju. Mi smo došli da dobijemo utakmicu i taj pristup treba da imamo.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Poručio je Milojević da Zvezda može i mora još puno da napreduje u igri.

- Dosta stvari treba da se poprave, mi smo doneli neke taktičke detalje koje smo radili, ima stvari koje treba ispravljati, bilo je pogrešnih odluka... Teško gostovanje, ali nismo primili gol i dobro smo odigrali u defanzivi. Sledeći meč je sa Čukaričkim i idemo da dobijemo i taj meč. Mladi igrači rade super i vredni su, imaju podršku starijih igrača i to mi je jako drago. Mi smo porodica, znaju da ću ja stati uz njih. Dobijaće priliku, samo treba da rade.

Osvrnuo se Vladan i na taktičke promene u igri Zvezde kao i činjenici da na utakmici nije mogao da računa na Milana Rodića.

-  Imali smo problem sa rovitim Rodićem koji vuče nezgodnu povredu ramena i hteli smo da ga sačuvamo. Što se tiče formacije, to sve zavisi od meča do meča. Svaku utakmicu pripremamo pojedinačno - zaključio je Milojević.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading