KARDINALNA GREŠKA U LIGI ŠAMPIONA KAKVA SE NE PAMTI Uhvatio loptu, sudija nije svirao penal, bizarna situacija kakva se ne viđa u evropskom fudbalu (VIDEO)

08:33 | 10-04-2024

Fudbal 0

Neverovatan propust sudije na utakmici Arsenala i Bajerna...

Liga šampiona
Printscreen/Twitter

Iza nas je spektakularno veče Lige šampiona za koje su pre svega zaslužni Real Madrid i Mančester siti (3:3), ali ne može da se kaže da nas nije ozbiljno zabavila i utakmica Arsenala i Bajerna (2:2). Međutim, za razliku od meča na "Bernabeuu", po susretu u Londonu najviše se priča o suđenju. 

I dok navijači Arsenala smatraju da su oštećeni jer u poslednjim sekundama meča nije dosuđen penal nad Bukajom Sakom koji je "zapeo" za nogu Manuela Nojera, vatru bljuju i navijači Bajerna. Možda i imaju više prava na to, pošto je viđena amaterska greška odbrane koju sudija Niberg iz Švedske nije kaznio iz samo sebi znanih razloga. Pogledajte dobro šta se desilo to na "Emirejtsu" zbog čega su u Bajernu ogorčeni: 

Ako niste primetili šta se dogodilo, sudija je dao znak Davidu Raji da izvede loptu, nakon čega ju je uhvatio rukama Gabrijel Magaljaeš misleći da se udarac ponovi. Ali, to nije bilo moguće, pošto je lopta "već bila u igri", što će reći da je Brazilac napravio penal, jedan od najneverovatnijih koje smo ikada videli. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ONO KAD AMERIKANAC ZA SVE PARE NAHVALI SRBINA NBA zvezda obasipala Jovića hvalospevima: Znam koliko će novca zaraditi u ligi

 

 

U šoku je bio i sam sudija Niberg, pa je trener Bajerna Tomas Tuhel objasnio šta mu je rečeno posle susreta: 

- Sudija je napravio veliku grešku, bio je penal zbog igranja rukom. Znam da je suluda situacija, spustili su loptu dole, sudija je svirao da se nastavi meč, a defanzivac s rukama hvata loptu", smejao se od besa Tomas Tuhel i potom dodao: 

- Ono što me ljuti je objašnjenje koje mi je dao na terenu. Kaže da je to bila dečja greška i za to neće da sudi penal u Ligi šampina, posebno ne četvrtfinalu. To je užasno, užasno objašnjenje. Bila dečja ili greška odraslih, nebitno, ljuti smo jer nas je oštetio.

Pogledajte s druge strane i situaciju zbog koje su u Arsenalu gnevni na sudiju, ali posebno na onog iz VAR sobe koji se nije oglasio i "produžio" meč makar malo da se sve proveri: 

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading