"OVAJ KLUB ĆE ZAUVEK OSTATI U MOM SRCU" Hvang se emotivnom objavom oprostio od Zvezde

22:05 | 02-09-2024

Fudbal 0

Sjajni vezista karijeru nastavlja u Holandiji

metl

Crvena zvezda je ostala bez In Bom Hvanga. Vezista iz Južne Koreje je napustio crveno-bele i karijeru će nastaviti u holandskom velikanu Fejenordu.

Hvang je prošlog leta došao u Zvezdu i za kratko vreme je postao jedan od najvažnijih igrača srpskog šampiona. Bio je jedan od najzaslužnijih za pobedu protiv Bode Glimta i plasman u Ligu šampiona, ali neće biti deo Zvezdinog tima u novoj sezoni najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Nakon što je definitivno potvrđeno da odlazi, Hvang se na društvenim mrežama oprostio od crveno-belih.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Hvala vam puno što ste me doveli pre godinu dana kada sam bio u teškom trenutku. Hvala vam puno što ste mi pružili šansu da podignem dva trofeja na kraju prošle sezone, koji su mi bili prvi u karijeri. Hvala vam puno za titulu „igrača sezone“ koju ste mi dali prošle sezone. I hvala vam puno što ste napravili izuzetnu atmosferu na Marakani prošle srede, u mojoj poslednjoj utakmici u crveno-belom dresu. Prošlo je samo godinu dana otkako sam počeo da pravim uspomene o životu sa svima vama. Osećao sam se kao da sam kod kuće zbog ljubavi i bezuslovne podrške koju ste mi pružili. Zauvek ću vam biti zahvalan na tome. Bila mi je velika čast što sam bio deo ovog velikog kluba. Na kraju, ne mogu da prestanem svima vama da govorim 'hvala'. Upravnom odboru, glavnom treneru, stručnom štabu, ljudima u klubu, svim igračima sa kojima sam delio svlačionicu i navijačima. Ovaj klub će zauvek ostati u mom srcu. Želim vam svu sreću i molim vas dobro pazite na mog korejskog brata Seola - napisao je Hvang na Instagramu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading