PIKSI DOBIO VAŽNU PORUKU Jedna stvar nikako nije smela da se desi, sve je jasno

08:23 | 11-09-2024

Fudbal 0

Da li je Srbije smela da se odrekne Dušana Tadića?

Dragan Stojković Piksi

Bivši fudbaler, a sada poznati fudbalski analitičar Miroslav Vjetrović rekao je za K1 televiziju da reprezentacija Srbije ne bi smela da se unapred lišava usluga dobrih i iskusnih igrača.

- Dolazimo u fazu kada igramo protiv ozbiljnih reprezentacija. Biće to veliki test i vrlo zahtevan za nas, ali se nadam da se ne plašimo igranja sa Švajcarcima kod kuće. Verujem da imamo dovoljno razloga i prilika da pobedimo. Španija će posle toga biti problem zbog kratkog vremena za pripremu, jer se utakmica igra nakon tri dana. Švajcarci su nas dobro 'zadužili', pa je vreme da im se odužimo. Ta utakmica će biti veliki ispit.

Nastavio je u istom ritmu.

- Vlahović, Sergej i Mitrović su zaslužili da igraju u reprezentaciji i ne smemo ih otpisivati tako lako. Mitrović je mnogo doprineo reprezentaciji svojim golovima, dok Sergej ima specifičan stil igre, ali je i on pružio mnogo dobrih partija. Nemamo dovoljno kvalitetnih igrača da bismo se odrekli takvih igrača.

Osvrnuo se i na Tadića.

- Mislim da Tadić nije trebalo da odlazi. Svi ovi igrači su nam potrebni, jer nemamo mnogo boljih. Kosta Nedeljković je pokazao izvanredne sposobnosti; ako nastavi ovako, on će biti budućnost našeg fudbala - zaključio je Vjetrović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading