VELIKI JUBILEJ EVROLIGE Žoc doneo pehar na žurku, Teodosić kasni zbog čudnih blokova (VIDEO)

15:40 | 01-10-2024

Košarka 0

Evroliga ove sezone proslaviće 25 godina postojanja, a tim povodom napravila je i video u kome se pojavljuju košarkaši i treneri koji su obeležili takmičenja

Evroliga

Evroliga koji danas imamo zvanično je zvanično startovala 15. oktobra 2000. godine kada je odigrana prva utakmica u kojoj je Real Madrid bio domaćin Olimpijakosu iz Pireja. 

Proslava godišnjice zvanično je počela objavljivanjem kratkog filma pod nazivom "Gde je zabava?“– komični omaž sa 29 aktivnih i bivših igrača i trenera.

BLAMIRAJU SE U SVIM SPORTOVIMA Dinamo Zagreb demoliran, izgubio sa čak 48 razlike

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Radnja filma smeštena je na izmišljenu zabavu povodom godišnjice, film na duhovit način prikazuje vrhunske ličnosti Evrolige koje pokušavaju da prisustvuju proslavi, ističući kako legende igre, tako i trenutne igrače koji su spremni da oblikuju budućnost lige.

Među njima je i Željko Obradović koji na žurku dolazi sa peharom Evrolige, kao najtrofejniji trener takmičenja, koji je devet puta bio na evropskom tronu.

Prethodno ga na skup zovu Dejan Bodiroga i Šarunas Jasikevičius,a od srpskih košarkaša u filmu se pojavljuju Bogdan Bogdanović i Miloš Teodosić, koji na žurku kasni zbog "čudnih blokova".

Pogledajte kako to izgleda ceo film Evrolige.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading