ŽAKELJ SPREMNO DOČEKUJE SA MEČ PARTIZANOM Mi znamo ko su oni, ali mi možemo pobediti svakoga

15:56 | 15-12-2023

Košarka 0

Trener podgoričke Budućnosti je spreman za sutrašnji meč protiv Partizana

Budućnost
ABA liga/Budućnost Voli

 

Košarkaši Partizana dočekuju sutra ekipu podgoričke Budućnosti u "Štark areni" od 21 čas u 12. kolu AdmiralBet ABA lige. 

Budućnost nakon teškog poraza u Evrokupu od Turk Telekoma rezultatom 96:73, te dve vezane pobede u regionalnom takmičenju protiv FMP-a i Borca iz Čačka, ima i zbog čega da se nada najboljem, pošto u meč sa crno-belima ulate optimistično. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

PARTIZAN IGRA MOŽDA I NAJBOLJU KOŠARKU Trener Studentskog centra istakao šta je razlog poraza od crno-belih

Na pitanje novinara o očekivanjima pred naredi meč, Žakelj je rekao:

- Moja očekivanja su ta da mi nešto promenimo i da mi reagujemo na pravi način. Moramo biti fokusiraniji i energičniji u odnosu na prošlu utakmicu, to je najbitnije što se mene i mog tima tiče u ovom momentu.

Dotakao se i idućeg protivnika, ekipe Partizana.

- Mi znamo ko je Partizan, imaju četiru uzastopne pobede u Evroligi, tako da tu nema puno reči da se gubi. Mi moramo da se bavimo svojom igrom, svojim načinom i pristupom. Pripremićemo se taktički kolik0 možemo. Želim da ponovim još jednom, sa energijom i voljom za pobedom možemo pobediti svakog, bez toga nikog.

Partizan je u dobroj seriji, gde je vezao sedam uzastopnih pobeda u svim takmičenjima, dok Budućnost ove sezone igra promenljivo. Obe ekipe imaju isti rezultat od 8-3 u ABA ligi, i nakon narednog kola ćemo zanti ko će zauzeti treće mesto.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading