VEST KOJA JE POTRESLA REGION Čović se razbesneo i otkrio kakva je situacija sa Teodosićem

15:59 | 07-02-2024

Košarka 0

U medijima se u sredu ujutru pojavila neverovatna informacija.

Čović
Marko Metlaš

Kao grom iz vedra neba se pojavila vest da je jedan italijanski drugoligaški klub zainteresovan da dovede Miloša Teodosića na kraju tekuće sezone. Naravno, ovakva informacija je zabrinule pristalice Crvene zvezde, s obzirom na to da je popularni Teo ključni igrač tima.

PUKLA JE BOMBA Zvezda dovela bivšeg šampiona Evrope, a ugovor je iznenadio sve

Ipak, gostujući na televiziji "Studio B", Nebojša Čović je otklonio sve sumnje o eventualnom odlasku legendarnog plejmejkera:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Što se tiče komentara raznoraznih i raznoraznih podmetanja - evo jutros imate da Teodosić ide u Italiju, pa naslovi: „Šok za Zvezdu“. Znate, ne možemo da reagujemo u ovom slučaju na bahate izjave još bahatijih, bogatijih nekakvih Italijana koji imaju neke fiksacije. Teo je u Zvezdi, Teo će u Zvezdi i završiti karijeru, videćemo kada, verovatno kada on bude odlučio - rekao je prvi čovek crveno-belih.

Bilo je reči i o dosadašnjim pojačanjima:

- Prvo, da dovedete igrača u toku sezone je jako teško. Da dovedete samo da bi doveli, to nije to. Drugo, otkad sam ja u Crvenoj zvezdi igrače dovode treneri i stručni štab. Kada je Duško Ivanović letos pravio tim bila je priča: „Evo Duško je napravio skauting“. Kada taj tim nije napravio nekakav rezultat, kako neki pored tastatura očekuju: “Ne, onda je Čović skautovao tim“. Mislim, da se ne bavimo tim glupostima. Znači, struka radi i struka je i sada i trener je i sada odlučio da se dovede Gilespi - kaže Ćović, koji je potom nastavio:

- Gilespi nije igrač koji pušta kišu. On je igrač koji zavisi od igre spojlnih igrača, tačnije od play-ova. A on je, koliko sam ja bio upoznat, letos figurirao za centra u Partizanu ako dođe Mirotic. Tako da će Gilespi odraditi svoj posao. Kao što ste videli, on je već na derbiju dobar deo svog posla odradio. Što se tiče Smarta, takođe je odluka stručnog štaba posle velikog i dugog skautovanja, jer nemate na tržištu igrača. Smart je prvi put u Evropi i čovek nije vezao ni mesec dana. I on je takođe sasvim pristojno odigrao neke utakmice. Biće potrebno vreme i to će doći na svoje mesto.

Uskoro opširnije...

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading