PREGOVARAMO SA OZBILJNIM IGRAČIMA Ostoja Mijailović bombastičnom izjavom razgalio "grobare"

11:06 | 08-06-2024

Košarka 0

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović, govorio je o sezoni za nama koja nije bila uspešna za crno-bele

Ostoja Mijailović
ATA Images

 

Mijailović je gostovao u "Telcastu", a izjavom je razgalio "grobare" i da očekuje dosta bolju sezonu nego što je prethodna bila. 

- Partizan sledeće sezone vidim pre svega takmičarski mnogo bolje, moramo mnogo bolje da uradimo prelazni rok. Razgovaramo sa nekim ozbiljnim igračima. To je jako važna stvar. Pokušaćemo da u Partizan vratimo neke bivše igrače, koji igraju u Evropi i na nekim drugim košarkaškim tržištima. Da pokušamo da napravimo bolju ekipu, da takmičarski dosta bolje izgledamo! Ono što znam, navijači će shvatiti zašto sezona nije bila dobra. Svi su dali od sebe sve. I treneri, igrači, mi kao uprava... Svi su sve odradili, ali je prosto sezona bila neuspešna sa te sportske strane. Ja neću nikakav alibi da pravim, moramo da nastavimo dalje - rekao je Mijailović. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

"OVO JE POKAZALO ZAŠTO JE ZVEZDA OSVOJILA TITULU" Predsednik Partizana žestoko opleo po večitom rivalu

Iako još nije potvrđeno, Mijailović čvrsto veruje da će Partizan igrati Evroligu i treću godinu zaredom. 

- Ono što je najvažnije za Partizan je da sledeće godine igra Evroligu, u šta čvrsto verujem. Moj cilj je bio, kada sam se vratio u Partizan, da klub finansijski stabilizujem da bih igrao konstantno u Evroligi. Mi ćemo, ako Bog da, treće godine zaredom igrati Evroligu. Mislim da je Evroliga sa Partizanom koji je drugi put najgledaniji tim u Evropi, koja je imala preko 400 miliona pregleda preko raznoraznih sredstava informisanja, dosta zarađuje na marketingu i da smo im potrebni - zaključio je predsednik košarkaškog kluba Partizan. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading