SAHRANILA SLAVNOG MUŽA, PA ŠOKIRALA IZJAVOM Svi ostali u čudu, cele Sjedinjene Američke Države pričaju o ovome (VIDEO)

06:30 | 11-09-2024

Ostali sportovi 0

Poprilično je emotivno sve to izgledalo.

tww

Sjedinjene Američke Države je zaprepastila vest da je hokejaš Džoni Godro poginuo tako što je njega i njegovog brata automobilom udario pijani vozač.

Tokom sahrane se dogodila veoma emotivna scena, pošto je Džonijeva supruga Meredit prisutnima otkrila da je trudna:

- Poslednjih šest meseci su bili najlepših šest meseci mog života. Ali, jednu sedmicu ću posebno pamtiti. Biće mi to najlepša u životu. Znate... Mi smo, zapravo, jedna petočlana porodica - iznenadila je prisutne, koji su znali da Meredit i Džoni imaju dvoje dece, pa dodala:

- U devetoj sam nedelji trudnoće, sa našom trećom bebom. Bilo je to ogromno iznenađenje. Ali, Džoni je sav sijao od sreće, potpuno je bio oduševljen. Bila sam tako nervozna jer, ponavljam, ta nova trudnoća je bila totalno iznenađenje. Ali, njegova reakcija bila je da me je odmah ljubio i grlio, iako sam u tom trenutku vozila kola. A kada je ta prva doza uzbuđenja malo splasnula, pogledao me je samo rekao: "Ti si blesava, znaš li to? Troje dece!".

Nastavila je:

- Noa, naše najstarije dete, još nije napunio dve godine. U manje od tri godine braka stvorili smo petočlanu porodicu. To čak i ne zvuči kao nešto moguće, ali ja na to gledam kao na najveći blagoslov. Koliko sam samo srećna što sam majka troje Džonijeve dece. A ovo poslednje dete je poseban blagoslov, uprkos ovim teškim okolnostima - rekla je Meredit Gordo na sahrani.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading