RADILA JE ZA 250 EVRA, JOŠ JE PAMTE TAMO Drugarica otkrila nepoznate detalje iz života Jelene Đoković

12:06 | 24-02-2024

Šoutajm 0

Novak i Jelena Đoković su u braku od 2014. godine

Novak i Jelena
AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Jelena je Novaku velika podrška kroz karijeru, izlaze zajedno od 2005. godine, a pre nego što se udala za najboljeg tenisera svih vremena, 37-godišnjakinja se kao i svi obični ljudi snalazila kako bi zaradila dovoljno novca za život.

Prijateljica Jelene Đoković u razgovoru za srpske medije otkriva kako je Novakova supruga apsolutno zaslužila sve lepote koje joj je život doneo.

Anonimna drugarica tvrdi da je Jelena uvek bila drugačija devojka od svih, imala je jasan plan u životu jer dolazi iz siromašne porodice.

- Jelena je uvek bila drugačija od svih. Bila je ambicozna i teško joj se bilo uklopiti u društvo. Htela je da trenira, uči, radi, a to naši vršnjaci nisu najbolje razumeli - priča njena prijateljica za magazin Svet.

- Dobro je što je bila vredna i uporna. Trenirala je tenis u osnovnoj školi i od tada poznaje Novaka. Sestra i ona su želele da odu u inostranstvo, a jedan od načina su bile sportske stipendije s obzirom na to da joj roditelji nisu imali novca.

Zatim je otkrila kako je Jelena zarađivala pre nego što je počela da izlazi sa Novakom.

- Radila je kao šankerica u jednoj kladionici. Imala je platu oko 28.000 dinara (oko 250 evra). Uvek je dolazila pre svih na posao, bila je vredna, pedantna i povučena. Radila je nekoliko meseci tu i dan danas u toj kladionici pričaju sve najbolje o njoj. Kasnije je radila kao promoterka raznih događaja - ističe prijateljica Jelene Đoković.

Novak i Jelena imaju sina Stefana i ćerku Taru.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading