NOVAK PRKOSI JELENI Surpuga pitala Đokovića, samo jedno pitanje - ovo je njegov odgovor

09:18 | 01-07-2024

Tenis 0

Novak Đoković će igrati Vimbldon, ali...

Novak i Jelena
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Tako je "Foks" objavio vest u kojoj ističu da Novak čak "prkosi" Jeleni ovim potezom, ponavljajući da je njegov status i dalje pod znakom pitanja s obzirom da je morao da operiše meniskus, što nikad nije baš naivno.

- Dok se Novak Đoković koncentrisao na rehabilitaciju nakon povrede kolena, uz marljivost specijaliste koji se upravo sprema za operaciju, Srbina je ispitivala supruga Jelena postavivši mu samo jednostavno pitanje: Zašto?", navodi autor teksta i podseća da je neverovatno da je Đoković, sedmostruki šampion Vimbldona, rizikovao da igra samo tri nedelje posle operacije posebno ako se zna da je apsolutni prioritet za njega zlato na Olimpijskim igrama.

"Elokventni Srbin", kako je "Foks" opisao Đokovića, odgovorio je u 444 reči. Prema njihovom mišljenju, mogao je samo da kaže da "ima strah od propuštanja", sve popularniji u psihologiji.

- To je veoma fer pitanje i postavlja mi isto i supruga. I imam i nemam odgovor. Pre svega, to pitanje je normalno postaviti. Imaš 37 godina, možda želiš za sebe manje rizika i više vremena da se pripremiš za Olimpijske igre. Iz tog ugla, nemam odgovor, ali imam nešto što se može opisati kao strah od nepojavljivanja na grend slemu dok još mogu da igram i dok sam još aktivan na ovom nivou - objasnio je Đoković koji u utorak počinje Vimbldon protiv Koprive.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading