PRELEPA IGRA Ljubavni trougao heroja „azura“, vrela Kjara zapalila Italiju

07:00 | 27-06-2024

Šoutajm 0

Matija Zakanji, strelac gola za prolaz u osminu finala, u braku s influenserkom koja je bila devojka reprezentativnog kolege

Kjara Nasti
Printscreen/Instagram

Žoga bonito, čuveni izraz za igru Brazila, istina nekadašnju, ovih dana se upotrebljava na Apeninima. Prelepa igra, potenciraju mediji, čak i britanski, vezuje se za Matiju Zakanjija i Kjaru Nasti.

Matija Zakanji EPA/Daniel Dal Zennaro
 

Supruga junaka „azura“, čijim golom je u 98. minutu Italija izjednačila protiv Hrvatske i time prošla u osminu finala, nekad je bila u vezi s Nikolom Zaniolom, koji ju je zapravo ostavio zbog starije. Dakle, reprezentativnim saigračem Zakanjija, koga doduše selektor Spaleti nije poveo na EURO 2024.

Kjara Nasti i Nikolo Zaniolo Printscreen/Instagram
 

To, ipak, ne smeta da se piše o ljubavnom trouglu. Zakanji je pre nekoliko dana postao heroj Italije, spasivši aktuelnog šampiona moguće eliminacije s prvenstva, ali nije pošteđen podsećanja na buran privatni život.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Nasti (@nastilove)

Napadač Lacija je, naime, u braku s Kjarom, koja mu je rodila sina, uskoro će još jedno dete, međutim, pre toga 26-godišnja manekenka i zvezda društvenih mreža (na Instagramu ima dva miliona pratilaca) bila je u vezi sa Zaniolom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Nasti (@nastilove)

Zakanjijev sin Zaniolov

Ubrzo pošto je raskinula s Nikolom, Kjara je počela da izlazi s Matijom. Prošlog leta su se venčali, kad su već imali jednogodišnjeg dečaka. S obzirom na to da su Zanilo i Zakanji bili igrači Rome i Lacija, navijači „vučice“ su jednom prilikom prozivali napadača ljutog rivala:

„Zakanjijev sin je Zaniolov“.

A njih dvojica su delili svlačionicu, prošlog septembra su čak bili zajedno u startnoj postavi u kvalifikacionom meču s Makedoncima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Nasti (@nastilove)

„Azuri“ su, podsećanja radi, u Nemačkoj startovali s 2:1 protiv Albanije, a toj pobedi se radovala i beba u stomaku jedne srećne navijačice na tribinama stadiona u Dortmundu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Nasti (@nastilove)

Prelepa igra kod Italijana...

Tagovi:

Komentari(0)

Loading