ODGOVOR SA STILOM Nole nikad jače spustio Nadala, jednim potezom oduševio je čak i njega

11:25 | 12-10-2023

Tenis 0

Novak Đoković je još jednom pokazao koliko je iznad svega... Njego odgovor Rafi Nadalu posebno se svideo bivšem direktoru AO, Polu Mekmanamiju

Novak Đoković na Vimbldonu
AP Photo/Alastair Grant

Nadal je prozivao, a onda... Usledio je odgovor srpskog tenisera.

"Video sam da je to otišlo poprilično viralno, da su ljudi pričali o tome. Svako ima pravo na svoje mišljenje i kako on tumači nekog drugog u tom kontekstu. To je sve što mogu da kažem. Rafa je veliki šampion, ja ga izuzetno cenim i poštujem kao šampiona, kao mog najvećeg rivala, kao čoveka i tenisera koji je u velikoj meri učestvovao u oblikovanju moje igre i mojih rezultata koje sam postigao. Nemam nameru ni u kom pogledu da razgovaram u negativnom kontekstu o njemu ili o Rodžeru Federeru, jer moje poštovanje nadjačava možda neka negativna mišljenja o njima. To je njegovo mišljenje, sa kojim ja, naravno, nisam saglasan. Imam svoje mišljenje, ali neću ga deliti jer ne želim da produbljujem tu temu. Za tim nema potrebe uopšte", rekao je Đoković u razgovoru za "Sportal".

KONAČNO JE NEKO POGODIO U CENTAR Nadal nije smeo onako da govori o Novaku

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Meknami se nadovezao na ovu razmenu i stao na stranu najboljeg tenisera sveta.

"Tačan odgovor sa stilom", napisao je Meknami na društvenoj mreži "X".

Australijanac je bio direktor prvog Grend slema u sezoni u periodu od 1995. do 2006. godine, tako da sa te funkcije nije posmatrao niti jedno od 10 Đokovićevih podizanja pehara za najboljeg u Melburnu.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading