TO ŠTO NOVAK RADI JE POTPUNO LUDO Kirjos otkrio koji je Đokovićev glavni cilj

15:04 | 20-01-2024

Tenis 0

Da padne Margaret Kort, a onda da se napadne i to famozno zlato u Parizu

Novak Đoković
AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković postepeno podiže formu na Australijan openu, gde će pokušati da trijumfuje po 11. put.

Australijski teniser Nik Kirjos ističe da Novak nikada nije zadovoljan i da uvek sebi postavlja nove ciljeve. 

Margaret Kort je osvojila 24 grend slem titule, koliko ih trenutno ima i srpski teniser, pa Đoković želi u Melburnu da se osamostali na večnoj listi.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Novak nikad nije zadovoljan. Imajući u vidu da Margarert Kort i on imaju isti rekord, mislim da želi da ga obori. Onda sve priče oko toga ko je najuspešniji, završene  kaže Kirjos za "Eurosport" i dodaje:

- Ja nisam takav. Ni blizu takav sportista kao što je on. Nije mnogo ljudi moglo da dosegne ovaj nivo u tenisu. Ne verujem da ću ikad igrati takav tenis. To je zastrašujuće.

Đokovićev glavni cilj ove godine je osvajanje zlata na Olimpijskim igrama.

- Olimpijsko zlato je veliki izazov za njega. Želi da ima apsolutno sva odličja pre nego što se povuče. Mislim da uživa u tome da bude sve bolja verzija sebe svakodnevno, kao i u tenisu. To je ta luda stvar u tenisu. Svaki put kada izađete na teren, trudite se da nešto popravite. I njemu se to dopada, uživa u tom procesu - zaključio je Nik.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading