VLAHOVIĆA MUČI RASKID SA DEVOJKOM? Napadač Juventusa u krizi zbog ljubavnih briga

07:29 | 25-09-2024

Fudbal 0

Da li se u ovome krije pad forme?

Vlahović

Napadač Juventusa Dušan Vlahović ne blista od početka sezone. Mnogi se pitaju zašto je daleko od prepoznatljive forme, različita su nagađanja, a u tom smislu najdalje je otišao torinski sportski dnevnik "Tuttosport".

Međutim, uredništvo popularnog lista ovog puta obojilo je žutim tekst o „devetki“ bjankonera, dovodeći njegovu lošu formu u vezu sa privatnim životom.

To se donekle poklapa sa razlozima koji su navedeni prošlog avgusta u Fudbalskom savezu Srbije, kada je Vlahovićev izostanak sa spiska selektora Dragana Stojakovića obrazložen „porodičnim problemima“. Napadača reprezentacije Srbije nema ni na širem spisku za oktobarsko okupljanje nacionalnog tima.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

„Tuttosport“ insinuira da je Vlahovićeva veza sa partnerkom Vanjom Bogdanović upala u novu krizu i da je, verovatno, došlo do razlaza dvoje mladih koji se poznaju praktično od malena. Kao „dokaze“ list navodi da je mlada Beograđanka ugasila Instagram profil uporedo sa nestankom zajedničkih fotografija i snimaka sa Dušanovog profila na ovoj društvenoj mreži.

- Juventusov centarfor je obrisao sve ‘hajlajtovane’ fotografije s devojkom - piše „Tuttosport“ i podseća da je par poslednji put zajedno snimljen prošlog jula na jednoj dnevnoj žurci na Ibici.

- Tada se čak spekulisalo da je Vanja trudna, ali su se tračevi ubrzo utišali jer nije bilo konkretnih dokaza - navodi se u tekstu objavljenom u utorak u kasnim popodnevnim satima.

„Tuttosport“ podseća da se prethodna Vlahovićeva kriza forme poklopila sa kratkoročnim razlazom sa partnerkom uoči njegovom prelaska iz Fiorentine u Juventus, kao i da je uspon njegove forme početkom 2024. godine usledio nedugo nakon što je došlo do pomirenja između njih dvoje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading