POVRATAK MITROVIĆA Ovo je Piksijev konačan spisak za Švajcarce i Špance

12:09 | 04-10-2024

Fudbal 0

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, objavio je konačan spisak reprezentativaca na koje računa za predstojeće mečeve Lige nacija protiv Švajcarske u Leskovcu 12. oktobra i protiv Španije 15. oktobra u Kordobi

Dragan Stojković Piksi

U odnosu na širi spisak, otpali su golman Crvene zvezde Marko Ilić, štoper Spartaka iz Moskve Srđan Babić, vezista belgijskog Levena Stefan Mitrović, kao i napadač Salcburga Petar Ratkov. 

Na spisku je i pet igrača koji bi mogli da zabeleže i debi a to su Nikola Čumić, Dejan Zukić, Aleksandar Ćirković, "Zvezdin Mesi" - Andrija Maksimović, kao i Mihailo Ivanović.

Veliko pojačanje je povratak Aleksandra Mitrovića, najboljeg strelca Al Hilala, koji će biti udarna uzdanica u napadu Orlova.

Golmani: Predrag Rajković, Vanja Milinković-Savić, Aleksandar Jovanović.

PIKSI OBJAVIO SPISAK: Ponovo nema Sergeja i Vlahovića, vratio se Mitar, gomila iznenađenja!

Odbrana: Nikola Milenković, Strahinja Pavlović, Strahinja Eraković, Jan Karlo Simić, Kosta Nedeljković.

Vezni: Saša Lukić, Ivan Ilić, Marko Grujić, Nemanja Maksimović, Saša Zdjelar, Lazar Samardžić, Andrija Živković, Veljko Birmančević, Nikola Čumić, Dejan Zukić, Aleksandar Ćirković, Andrija Maksimović.

Napad: Aleksandar Mitrović, Luka Jović, Dejan Joveljić, Mihailo Ivanović.

Podsetimo, Srbija je u prvom kolu Lige nacija remizirala protiv Španije na Marakani (0:0), dok je potom relativno lako poražena od Danske sa 2:0 u Kopenhagenu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading