ZVEZDA DOBIJA 1,2 MILIONA EVRA Terzić poručuje: Spremamo spektakl za proslavu 80. rođendana

17:04 | 30-01-2024

Fudbal 0

Zvezda naredne godine slavi 80. rođendan i za taj jubilej sprema se veliki spektakl, rekao je predsednik UO Sportskog društva i generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić

Zvezdan Terzić
Alo! Vladimir Marković

Crveno-beli će 4. marta proslaviti 79. rođendan, a kao uvertiru danas je prvi put crveno-bela porodica dobila generalnog sponzora - kompaniju "MaxBet".

– Mogu da kažem da je ovo prvo generalno sponzorstvo koje Sportsko društvo Crvena zvezda potpisuje. Kao što smo najavili kada smo preuzimali rukovođenje sportskim društvom, a to je bilo u maju 2022. godine, da ćemo dati svoj maksimum da SD Crvena zvezda po prvi put dobije generalno sponzorstvo, danas ste svedoci potpisivanja ovog ugovora. Sponzorstvo je vredno 400.000 evra na tri godine, što znači 1.200.000 evra će biti obezbeđeno za bolji život i rad Sportskog društva Crvena zvezda i na taj način će se olakšati i rad svih klubova. Mnogo toga smo obećali u maju 2022. godine, mnogo toga ispunili, pre svega otvaranje Zvezda TV-a za sve ostale klubove, davanje prostora za sponzore svih ostalih klubova sportskog društva i pomoć FK Crvena zvezda od 400.000 evra za klubove SD Crvena zvezda. Nadam se da smo svojim radom pomogli svim devojčicama i dečacima i svim klubovima unutar Sportskog društva Crvena zvezda. Radimo intenzivno na podizanju tehničkih uslova u našoj sportskoj sali i zgradi Sportskog društva koju koristi 22 kluba naše crveno-bele porodice, pre svega na boljoj ventilaciji, rasveti, grejanju… Danas se nalazimo u zgradi koja ove godine slavi 50 godina, odnosno pola veka, u kojoj živi Sportsko društvo Crvena zvezda i nadam se da ćemo ovim potpisom obezbediti još dugo godina uspešnog rada i postizanja dobrih rezultata, jer svi smo mi svesni grba i imena Crvene zvezde i kakvu odgovornost nam nalaže slavna istorija i tradicija. Nadam se da ćemo se u narednom periodu zajedno sa kompanijom „MaxBet“ radovati, da ćemo ostvariti mnogo dobrih rezultata. Proslavićemo zajedno sa kompanijom „MaxBet“ 4. marta i 79. rođendan našeg sportskog društva i ulazimo u jubilarnu 80. godinu kada se sprema spektakl za 4. mart 2025. godine - istakao je Terzić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

 

Komentari(0)

Loading