OTVORENO Terzić otkrio: Ova dva domaća igrača Zvezda nije uspela da dovede

14:25 | 31-12-2023

Fudbal 0

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otvoreno je govorio o potencijalnim pojačanjima

Zvezdan Terzić
Alo! Vladimir Marković

- Činimo sve da srpske igrače iz inostranstva vratimo u Zvezdu. Jeste, razgovarali smo sa Nemanjom Maksimovićem, sedeo je baš tu. U januaru. Tada nije imao dobru poziciju u Hetafeu, hteli smo da ga dovedemo. Ali, promenila se situacija u Španiji i on je tamo ostao. Nema mnogo naših kvalitetnih igrača koji igraju. Srpski igrači nisu aktuelni u Evropi, nema ih. Pa, naša reprezentacija nema rešenje za desnog i levog beka", rekao je Zvezdan Terzić za "Kurir".

Nastavio je u istom ritmu.

- Letos sam hteo da dovedem Luku Milivojevića! Razgovarali smo u nekoliko navrata. Bio je moja želja, hteo sam da bude lider, prava 'šestica"', komandant. Ali...Otišao je na drugu stranu. Žao mi je. Maksimović i Milivojević su igrači koje smo hteli da vratimo. Pratimo i dalje, gledamo. Ali, nema kvalitetnih igrača koji mogu da odgovore visokim zahtevima Crvene zvezde.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Srpski reprezentativac Nemanja Maksimović ostao je u Hetafeu i ove sezone je odigrao 18 mečeva u Primeri, uz jedan postignut gol. Praktično je nezamenjiv u ekipi Pepea Bordalasa, pa sada nema govora o tome da bi ga španski tim pustio da promeni sredinu. Sa druge strane, nekadašnji reprezentativac Srbije jedan je od najboljih igrača Al-Šababa gde sarađuje sa Markom Nikolićem, bivšim trenerom Rada, Vojvodine i Partizana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading