Zvezdan Terzić otkrio šta je bio najveći Baharov problem u Zvezdi, pa pomenu i Partizan

12:06 | 22-01-2024

Fudbal 0

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić iskreno je govorio o svim akutelnim temama

Zvezdan Terzić
Alo! Vladimir Marković

- Rezultati su jedino merilo kvaliteta. Ako Zvezda ima bod manje od neke ekipe, neke stvari nisu dobre. Da budemo realni, Baharu se sve svelo na dve utakmice. Da smo materijalizovali bolju igru u Bernu i protiv Partizana, mi bismo danas imali pet bodova više i zimovali u Evropi, ali mu je i sreća okrenula leđa. Neke stvari nisu funkcionisale na najbolji način, očigledno da strancima treba vremena da se adaptiraju na naše uslove", rekao je Terzić za "Sportal".

Govorio je i o Baraku Baharu...

- Ne kažem da je Bahar potcenio ligu, ali nije razumeo svlačionicu i naš karakter i mentalitet. Komunikacija je bila odsutna sa igračima i to je naišlo na njihovo isčuđavanje. Moguće da u inostranstvu ne morate tako, ali znate kod nas da detetu morate pet puta da kažete da bi šesti put uradio. Hvala mu što je bio hrabar, gurnuo je mlade igrače, Zvezda ima mnogo veću tržišnu vrednost nego pre njega.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ZVEZDA NA MUKAMA Španci krenuli po Omrija Glazera

Terzić ističe da je za Partizan bila olakšavajuća okolnost da nije igrao Evropu.

- Kada pobediš 13 utakmica zaredom to zaslužuje poštovanje. Iznenadio me Partizan zbog te serije, jeste se mučio i bio poguran sudijama u mnogim utakmicama, ali moram da odam prizananje Duljaju i igračima. Prvi put u poslednjih 10 godina su bili oslobođeni evropskih utakmica, fokusirani samo na ligu i spremali su se od subote do subote, dok je nama upalo šest jakih mečeva u Ligi šampiona i odvlačili pažnju. Napravili smo kikseve, Partizan je to iskoristio - rekao je Terzić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading