ZVEZDA NA MUKAMA Španci krenuli po Omrija Glazera

19:05 | 21-01-2024

Fudbal 0

Čuvar mreže Crvene zvezde bi mogao da se nađe pred velikim iskušenjem s obzirom na to da su dva španska kluba zainteresovana za njegove usluge.

Omri Glazer
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Ogromno interesovanje vlada za igrače Crvene zvezde. Svedoči o tome prodaja Koste Nedeljkovića, brojne ponude za Dragovića, Krasoa, Bukarija, Mijatovića, Ivanića...

Pored svih tih imena pojavilo se i jedno novo na listi igrača za kojeg se raspituju inostrani klubovi. Radi se o golmanu Omriju Glazeru!

Kako javlja španski AS, andaluzijski gradski rivali Sevilja i Betis su vrlo zainteresovani da odvedu Izraelca na zapad Evrope.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Što se tiče Betisa, Klaudiju Bravu ističe ugovor na leto i seli se u stručni štab Manuela Pelegrinija pa će Ruiju Patrisiju biti neophodna konkurencija.

Naš Marko Dmitrović čuva mrežu Sevilje koja računa i na Norvežanina Orjana Nilanda koji sve češće ima problema sa povredama.

Dakle, Glazer bi u obe sredine imao jako dobru šansu da se izbori i za mesto startnog čuvara mreže. Pitanje je samo da li se njemu ide i da li bi ga Zvezda pustila?

Izraelac ima aktivan ugovor sve do juna 2026. godine, ali se pretpostavlja da bi u slučaju dobre ponude mogao da ide. 

Da podsetimo da Zvezda pod ugovorom ima i Milana Borjana koji je na pozajmici u Slovanu iz Bratislave i pitanje je na leto da li će ga Vladan Milojević zadržati u klubu.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading