MILOJEVIĆ SPREMA "BOMBU"? Supertalenat na meti Crvene zvezde, ali je cena suluda

09:15 | 04-03-2024

Fudbal 0

Ovo bi bio veliki zalog za budućnost.

Vladan Milojević
ATA Images

U nastojanju da osnaži svoje redove talentima iz domaćeg fudbala, Crvena zvezda se ozbiljno zainteresovala za mladog bisera Igora Miladinovića iz Čukaričkog.

Ovaj 20-godišnji fudbaler već se izdvojio kao jedan od najtalentovanijih u zemlji, beležeći impresivnih devet golova i tri asistencije u Superligi, uključujući i fantastičan nastup protiv Partizana u Humskoj.

Prema informacijama Sportskog žurnala, skauti crveno-belih već neko vreme pažljivo prate razvoj Miladinovića, a jedan od njih, Milanko Rašković, prisustvovao je meču između Čukaričkog i Napretka gde je mladi vezista postigao gol.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

POZNAT STATUS ZVEZDINIH IGRAČA Evo da li će Dragović, Spajić i Lučić zaigrati u derbiju

Ipak, pred Crvenom zvezdom je težak zadatak ostvariti transfer, jer se očekuje da će Čukarički dobiti nekoliko ponuda iz inostranstva za ovog talentovanog fudbalera rođenog u Kruševcu. Pitanje je koliko će šampion Srbije moći da se takmiči s potencijalnim inostranim zainteresovanim timova.

Iako su pregovori predstavljeni kao izazovni, Crvena zvezda je već pokazala sposobnost da savlada konkurenciju u transferima, kao što je bio slučaj sa transferom Uroša Sremčevića iz Mladosti.

Ako se trend nastavi, mogli bismo videti još jedan zvučan transfer u redovima crveno-belih, uz eventualne procente u budućim transferima.

Čukarički će, s druge strane, biti u slatkom problemu jer očekuje višemilionske ponude, a klub je već imao uspešnu saradnju sa Crvenom zvezdom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading