VELIKI PROBLEM Zvezda zbog tenisa neće igrati u Areni, Partizan bi mogao da prođe bez "preseljenja"

14:37 | 07-10-2024

Košarka 0

Teniski turnir u Areni utiče na raspored naših klubova

kkcz

Teniski turnir koji će se održati u Beogradskoj areni uticaće na raspored srpskih košarkaških klubova u ABA ligi i Evroligi, pošto Partizan i Crvena zvezda neće moći u tom periodu da igraju u najvećoj dvorani na Balkanu.

Turnir se održava od 2. do 9. novembra, ali ni par dana pre ni par dana nakon turnira neće biti drugih aktivnosti, dok se dvorana u potpunosti ne sredi. Kako stvari stoje, zbog toga će najviše ispaštati Zvezda.

Srpski i regionalni šampion će svoje mečeve morati da igra u Pioniru. Crveno-beli će odigrati dve utakmice na domaćem terenu u Evroligi i jednu u ABA ligi i zato ih očekuje preseljenej u halu "Aleksandar Nikolić". Kada je reč o Partizanu, crno-beli bi vrlo lako mogli da prođu bez selidbe.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Zvezda će najpre prvog novembarskog dana igrati sa šampionom Evrope Panatinaikosom, a šest dana kasnije sledi okršaj sa berlinskom Albom. Između toga treba da se odigra i meč sa Cedevita Olimpijom. Planiran je da se odigra između 2. i 4. novembra.

Sa druge strane, Partizan je na neki način dobro prošao, jer oba puta u tom periodu gostuje u Evroligi protiv Fenerbahčea i Pariza, a u ABA ligi će tog vikenda igrati u Železniku protiv FMP-a. Jedini problematičan je duel sa Dubaijem, koji je na programu dan posle završetka teniskog turnira, pa ostaje otvoreno da li će Arena biti spremna za meč crno-belih ili će oni igrati takođe kao domaćini negde drugde.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading