ŠTA SMO PRIČALI POSLE UTAKMICE SA ASVELOM? Ivanović posle poraza od Monaka govorio zašto Zvezda više šutira za tri poena

22:50 | 18-10-2023

Košarka 0

Trener Zvezde kaže da će Nejpir rešavati neke mečeve u nastavku sezone

KK Crvena zvezda
Alo/ Marko Metlaš

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su večeras od Monaka u Evroligi u 3. kolu posle velikog preokreta koju je ekipa iz Kneževine napravila u drugom poluvremenu - 76:82. 

Trener crveno-belih, Duško Ivanović smatra da njegova ekipa nije igrala dobro u napadu u završnici, te da je to koštalo trijumfa. 

- Teška utakmica, mislim da je ovde poslednjih deset, odnosno četiri minuta nismo dobro igrali u napadu. Monako je igrao čvrsto, nismo imali dobrih situacija, a naš šut nije bio dobar kao u prethodnim utakmicama. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ali to što Zvezda igra loše u završnici, nije nikakvo pravilo...

- Jesu. Ne, zašto? Pa koliko smo utakmica dobili. Sve zavisi kako se gleda, mislim da smo bili u egalu do poslednja tri minuta kada smo imali tri kardinalne greške u napadu. Nismo imali mnogo grešaka, igrali smo dobro do poslednja tri-četiri minuta, kada su oni stekli malu prednost i onda nismo imali rešenje.

KK Crvena zvezda KK Crvena zvezda
 

ZVEZDA PALA POSLE DRAME Kaunas "copy", Arena "paste", Obradovićev Monako na Vokerovom debiju upisao prvu pobedu u Evroligi

Nastavio je da komentariše presudne momente utakmice Ivanović. 

- Utakmica se odlučuje u zadnjim minutama. Vidite, ja neću da tražim nikakvo opravdanje, ali mi imamo dosta novih igrača, nismo došli u pravu formu kako možemo da igramo. Večeras smo imali problema u poslednjim minutima, ali to nije nikakvo pravilo. Ma dajte...

Monako je igrao dosta grublje, a opet je pronalazio načine da ne napravi faulove. 

- Problem cele utakmice je da je Monako igrao sa kontaktom od početka do kraja, a mi smo igrali korektno odbranu. Oni su imali mogućnost da više naprave faulova nego mi. To je zbog načina na koji su svi igrači igrali.

KK Crvena zvezda Alo/ Marko Metlaš
 

Zvezda je opet šutnula više za tri, nego za dva poena.

- Mislim da smo kada smo dobili prvu utakmicu, onda su svi bili zadovoljni da mi imamo čudan procenat. Treba da vidimo kako igramo kad ne pogađamo te šuteve. I kada igramo loše i ne pogađamo te šuteve, treba da dobijemo. Mi imamo takav tim da smo šutirali više trojke nego dvojke.

Bolomboj je bio jedna od svetlijih tačaka tima večeras, a nije ga bilo na terenu u završnici.

- On je okej, igrao je dobro, ali mislim da je Bolomboj bio najbolji igrač večeras. On je bio naš najbolji igrač u napadu i odbrani, a izmenjen je zato što je bio umoran i mislio sam da će ga Luka odmeniti. 

A o igri Nejpira kaže da će on dobijati mečeve, baš kao što je večeras možda malo više grešio.

- Ma ništa, Nejpir je igrač koji treba da bude igrač odluke i može da bude igrač odluke. To je igrač koji može da dobije, ali i da izgubi utakmice. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading