OSTAVIO JE NJU ZBOG SRPKINJE Bastijan Švajnšajger je pre Ane Ivanović uhvaćen sa rođakom, imao je i verenicu koja je mrzela našu teniserku (FOTO)

07:00 | 14-05-2024

Tenis 0

Srećni par je osnovao porodicu, već imaju troje dece i čini se da im je sve potaman.

Sara Brandner

 

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger uživaju u zajedničkom životu. Srećni par je osnovao porodicu, već imaju troje dece i čini se da im je sve potaman.

Međutim, vratićemo se malo u prošlost, da budemo konkretni, prošlost nekadašnjeg reprezentativca Nemačke. Da li znate s kim je Bastijan bio pre Srpkinje?

Model i nutricionista

Možda nije toliko poznato da je čuveni fudbaler Bajerna iz Minhena pre Ivanovićeve bio sa sunarodnicom Sarom Brandner (34), modelom i nuticionistkinjom za koju je Švajni bio i veren, ali je ta ljubav "pukla".

Švajnštajger je jednom prilikom, dok je još uvek bio u vezi sa Sarom, za Anu Ivanović rekao "Ne, hvala, ja sam srećno zaljubljen". Međutim, nedugo nakon toga je obelodanjeno da su on i lepa Srpkinja zajedno. Bastijan je sa Branderovom raskinuo 2014. godine, nedugo nakon Svetskog prvenstva u Brazilu gde je Nemačka osvojila trofej.

Zamrzela Anu Ivanović

Sara Brandner EPA
 

Nemački mediji su nakon raskida Sare i Bastijana pisali kako ona "mrzi Anu Ivanović" jer je ona krivac za njihov rastanak. Međutim, vremenom je prebolela Švajnija.

Što se samog "eksponiranja" tiče, Bastijan i Sara su se često pojavljivali zajedno u medijima, mnogi više nego što je to slučaj sa njim i Anom Ivanović. Mnogi smatraju da ih je upravo to koštalo kraha, te da je pristup sa Srpkinjom i život daleko od očiju javnosti bolja opcija.

Bastijan pre Sare uhvaćen sa rođakom

ata ATA Images
 

Bastijan je kao mlad imao prilično burne dane. Nekoliko puta je uhvaćen kako divlja automobilom po gradu, više puta je kažnjavan zbog toga. Bili su prinuđeni i da se oglašavaju ljudi iz kluba... Međutim, nešto najluđe je svakako to što je uhvaćen kako je u trening centar Bajerna doveo svoju rođaku kako bi se s njom zabavljao u bazenu.

- Švajni, kako ga saigrači zovu, doveo je mladu, 18-godišnju devojku u klupski centar koristeći svoju karticu za ulazak. Švajnštajger se zabavljao sa mladom damom u bazenu gde se Oliver Kan, Mihael Balak, Đovani Elber i ostali igrači obično opuštaju posle mečeva. Kada je aktiviran alarm, dotrčali su pripadnici obezbeđenja.

"Bila je to moja rođaka, hteo sam da joj pokažem profesionalnu scenu" - pisao je tada Bild o fudbalerovoj noćnoj avanturi u trening-centru.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading