KADA BUDEMO IMALI NEŠTO KONKRETNO...Čović otkrio da li će se dovoditi pojačanja, pa pomenuo i Kinana Evansa

12:00 | 16-12-2023

Košarka 0

U Crvenoj zvezdi rade na pojačavanju rostera

Nebojša Čović
Alo/ Marko Metlaš

Košarkaše Crvene zvezde očekuje plejada utakmica u ABA ligi i Evroligi gde ih očekuje naredne nedelje novo duplo kolo Evrolige. Približava se period u januaru kada će biti mogući transferi iz jedne u drugu evroligašku ekipu, pa su tako pitana o potencijalnim pojačanjima za crveno-bele postala sveučestalija.

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović na TV "Prva" pričao je o budžetu kluba za ovu sezonu, a dotakao se i teme pojačanja, rekavši da se na njima radi.

-Radi se na nekim pojačanjima i korekcijama tima, to radi stručni štab. Videćemo kada ljudi budu imali konkretne rezultate i onda ćemo obavestiti javnost. Ja mislim da ovo jeste jedan od najboljih timova koje smo imali, ali tim nikada nije toliko dobar da je najbolji, a da nema razloga za korekcije. Vreme jednostavno pokaže u kom delu trebaju one da se naprave. Naravno, malo su i povrede uticale na to, a uzrok povreda je i ovakva dinamika takmičenja. Što se tiče Evansa, nemam pojma ko se interesuje i šta se interesuje. Informacija kako bi se kliktalo, jel?- kaže Čović, a na pitanje novinara da li to znači da crveno-berli nisu zainteresovani za sjajnog beka Žalgirisa kaže: Nisam to rekao.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kinan Evans biće jedno od najzvučnijih imena u predstojećem prelaznom roku, pošto sjajni bek Žalgirisa navodno ima izlaznu klauzulu za Evroligu, a neki timovi su več stali u red za njega.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading