VOELO BIH DA ODMAH ZAIGRAM Smit: Ovom timu ništa u napadu ne treba, tu sam zbog odbrane

15:40 | 27-12-2023

Košarka 0

Plejmejker Partizana Džejlen Smit smatra da će njegovi zadaci uglavnom biti defanzivni

Smit
EPA-EFE/PETE ANDREOU

Najnovije pojačanje Partizana, Džejlin Smit stigao je juče u Beograd i priključio se timu, a sada je govorio o prilagođavanju, treneru Obradoviću i navijačima Partizana pred kojima jedva čeka da zaigra.

-Svi su me dobro prihvatili. Raduje me što sam ovde, stigao sam juče, potrebno mi je još vremena da upoznam grad, ali čuo sam samo dobre stvari od svih-rekao je Smit za “BC Partizan tv”.

Imao je samo reči hvale za Željka Obradovića

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Svi pričaju o najboljem treneru i njegovi igrači su jako dobri. Gledam ih od kada igraju Evroligu. Ostvarili su ogroman uticaj na Evroligu, ne samo svojim igrama. Već i velikim brojem navijača koji su se okupili oko sebe- istakao je on. 

Ističe i da će doprineti ekipi na koji god način može.

-Kao bek, ali prvenstveno i najviše kao odbrambeni igrač. Mislim da ovom timu nije potrebno više ništa u napadu. Mogu da doprinesem po malo u svemu. Videću gde se najboljem uklapam. Daću sve od sebe da doprinesem timu- rekao je on. 

Hrvatski reprezentativac posebno jedva čeka da zaigra pred navijačima Partizana, a to će moći od sledeće nedelje kada je u pitanjju Evroliga.

-Biće sjajno imati tu dodatnu energiju. Jako je teško igrati kada imaš ove navijače protiv sebe. Daću sto odsto od sebe. Nema odmora. Radujem se da igram ovde. Voleo bih da mogu već u četvrtak, ali biću spreman kad bude trebalo- zaključuje Smit. 

 

Komentari(0)

Loading