ODMOR JE ZAVRŠEN Košarkaši Crvene zvezde se okupljaju u Beogradu (VIDEO)

22:42 | 14-08-2024

Košarka 0

Košarkaši Crvene zvezde uskoro će započeti pripreme za novu sezonu, u kojoj klub ima velika očekivanja.

teo

U sredu su u Beograd stigla trojica Amerikanaca koji će pojačati tim, uključujući starosedelca Džoela Bolomboja koji je doputovao sa porodicom, kao i novajlije Ajzeu Kenana i Majka Dauma.

Crvena zvezda je uspela da zadrži ključne igrače iz prošle sezone. Nove ugovore su potpisali Miloš Teodosić, Branko Lazić, Džoel Bolomboj i Rokas Gedraitis, dok je talentovani Andrej Kostić potpisao svoj prvi profesionalni ugovor.

Povratnici Nikola Kalinić i Ognjen Dobrić, koji su već ostavili dubok trag u crveno-belom dresu, ponovo su deo tima. Ekipa, koju će i ove sezone predvoditi trener Janis Sferopulos, angažovala je još nekoliko pojačanja. Među njima su Kodi Miler-Mekintajer, Majk Daum, Ajzea Kenan i Uroš Plavšić.

Tim Crvene zvezde čine još i Dejan Davidovac, Luka Mitrović, Nemanja Nedović, Dalibor Ilić, Stefan Lazarević i Jago Dos Santos.

Crvena zvezda će sezonu započeti utakmicom ABA lige, gde će u prvom kolu gostovati u Dubaiju. Prvi meč u Evroligi crveno-beli će igrati 4. oktobra u Francuskoj, protiv Pariza. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading