USPOMENE KOJE IMAJU CENU Zavirite u zvanični šop Olimpijskih igara, evo kakve su cene i šta sve tamo ima (VIDEO)

07:00 | 11-08-2024

OI24 0

Kao i na svakom velikom takmičenju, tako je i u Parizu obezbeđeno dovoljno, pa realno svega, tako da za svakoga može da se nađe ponešto i to po čitavom gradu.

Olimpijske igre

 

Ako ste već na nekom velikom takmičenju, gledate svoju zemlju i bodrite je, sigurno da je to uspomena sama po sebi. Naravno, mnogi požele da sa sobom ponesu i onu "opipljivu" uspomenu, a gde to pronaći nego u oficijalnoj prodavnici Olimpijskih igara.

Kao i na svakom velikom takmičenju, tako je i u Parizu obezbeđeno dovoljno, pa realno svega, tako da za svakoga može da se nađe ponešto i to po čitavom gradu. Ne samo da radnji ima na svakom borilištu, već su one po tržnim centrima, glavnim i sporednim ulicama "grada svetlosti"... jednostavno ne možete da ih promašite i ono što je možda još luđe jeste da su svuda veliki redovi - ljudi su prosto poludeli za suvenirima sa ovogodišnjih Igara.

Sada dolazimo i do toga šta se u njima nudi i naravno, ono glavno - koje su cene. 

U prodavnicama zaista ima svega. Od magneta i privezaka za ključeve, pa sve do dukserica, majici, šorceva, šolja, igračkica, postera...

Najjeftiniji su, naravno, magneti koji koštaju šest evra. Dakle za nekih 800 dinara možete pazariti najjeftiniji suvenir u radnji. Toliko koštaju i privesci za ključeve, a ima i onih od po 10 evra.

Igračke maskote ovogodišnjih igara kreću se od 15, pa sve do 100 evra, zavisi koja veličina vam se dopada. Najskuplja je ona u prirodnoj veličini, ako vam tako nešto zaista treba.

Majice su nekako uvek savršen poklon, a one se kreću od 20, pa sve do 90 evra. Zavisi koje su majice u pitanju pošto je u svakoj radnji poseban odeljak opreme francuske, pa su te stvari "ekskluzivnije" i skuplje.

Dukserice su, takođe, jako popularne i one koštaju od 60 evra, koliko je najjeftinija, pa sve i do 300 evra. Sve zavisi kakvi su vam apetiti i šta vam se dopadne.

Tu su i bombonice upakovane u kutije u obliku maskote, čija cena je 30 evra i tako dalje...

Dakle, ono što je izvesno - one "opipljive" uspomene će vas ipak naterati da zavučete ruku u džep, a dok ispunite želje svim drugarima, rođacima, prijateljima... teško da ćete radnju napustiti bez 100 evra.

Oružajte se strpljenjem, trebaće vam.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading