HAOS PRED OLIMPIJSKE IGRE Ugroženi životi na hiljade ljudi - a sve zbog skandala nakon sulude greške

09:47 | 28-02-2024

Ostali sportovi 0

Neverovatno...

Olimpijske igre
EPA-EFE/YOAN VALAT

Muškarcu u vozu ukradena je torba sa kompjuterom i dva USB stika na kojima su bili planovi obezbeđivanja Letnjih olimpijskih igara u Parizu.

Francuska prestonica je već bila poprište napada velikih razmera, a ovi planovi su postojali u cilju da se spreči da se tako nešto ponovi na tako važnom događaju.

Iz voza na stanici Gare du Nord u francuskoj prestonici ukradeni su torba u kojoj se nalazi kompjuter i dva USB stika sa policijskim bezbednosnim planovima za Olimpijske igre u Parizu.

OVIH 20 IGARA VAM MOGU DONETI POLA MILIONA DINARA

Torba je pripadala inženjeru iz gradske skupštine Pariza i stavio ju je u odeljak iznad svog sedišta, saopštila je policija u utorak kasno, potvrđujući izveštaj televizije BFM.

Pošto mu je voz kasnio, čovek koji je nosio važne planove odlučio je da promeni voz i tada je otkrio krađu. Inženjer je rekao da njegov poslovni računar i dva USB diska sadrže osetljive podatke, uključujući policijske planove da obezbede ovogodišnje Letnje olimpijske igre.

Gradska skupština Pariza nije mogla odmah da komentariše događaj.

Tokom Igara, koje se održavaju od 26. jula do 11. avgusta, biće zaposleno dve hiljade policajaca i oko 35.000 radnika obezbeđenja.

Pariz je bio poprište napada velikih razmera, poput napada u Bataklanu 2015. godine kada su islamistički ekstremisti upali u muzičku salu i otvorili vatru na terasama kafića, ubivši 130 ljudi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

Komentari(0)

Loading