NOVAKU SE SVE OTVARA Šampion pod velikim znakom pitanje za Olimpijske igre

10:06 | 10-07-2024

Tenis 0

Velika šteta...

epa

Nemački teniser Aleksander Zverev eliminisan je u osmini finala Vimbldona protiv Tejlora Frica, iako je vodio 2:0 u setovima. On je imao velikih problema sa povredom kolena. Protiv Norija je osetio velike probleme.

Pao je na travu i uhvatio se za koleno, ali je nastavio da igra i dobio je Britanca, potom je proveo mnogo vremena na terenu i protiv Frica, ali sada stižu informacije da je pogrešio - i da je morao da odmori.

Zbog odluke da igra, Zverev bi sada mogao na pauzu i najveći problem za njega je što bi to moglo da znači da će propustiti Olimpijske igre koje se održavaju od 27. jula. Zverev je aktuelni šampion iz Tokija i hteo je novu medalju za svoju zemlju...

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Saša je ponovo išao kod doktora. Izvadili su mu 40 mililitara tečnosti iz kolena. Nažalost, postoji sumnja da je nešto mnogo gore u pitanju od onoga što smo mislili u prvi mah... Ide ponovo kod doktora u Monaku, pa ćemo znati tada više. Možda je kost samo otekla, a možda je čak i prelom u pitanju... Ako je tako, Olimpijske igre su pod znakom pitanja - poručio je Miša, njegov brat.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading