HOĆU DA VODIM LJUBAV PO CEO DAN Španska glumica voli članove Reala, ali ne samo njih

07:00 | 22-12-2023

Šoutajm 0

Pre nekoliko godina je poremetila koncepciju u svlačionici Reala, tačnije u košarkaškoj sekciji „kraljevskog kluba“ pošto je počela da izlazi sa fizioterapeutom prve ekipe. Danas je slobodna i oseća veliku želju za seksom, bar se tako predstavlja u javnosti.

Kira Miro
Printscreen

Danas 43-godišnja Kira Miro je poznata španska glumica, a 2019. godine je bila u vezi sa tada 15-ak godina mlađim fizioterapeutom Samuelom Kastiljom.

Ta veza sa Mirom je u to vreme izazvalo dosta pažnje u španskim medijima pogotovo nakon što je glumica postala redovan gost na mečevima Reala.

Kastiljo je i dalje fizioterapeut u Realu, dok je Miro morala da krenue svojim putem pa je nakon veze sa 15-ak godina mlađim odlučila da bude sa znatno starijim Salvom Reinom, a sada je ponovo slobodna.

Gostovala u jednoj emisiji gde je govorila o seksualnim aktivnostima pa je očekivano izazvala veliku pažnju. Jedno od pitanja se odnosilo na to koliko puta je imala seks u poslednjih mesec dana. Iznenadila je odgovorom rekavši da je teško sve prebrojati.

- Brojim li? Dosta puta. Je*e mi se po ceo dan. Mislim na seks po ceo dan. Gledam čoveka u publici i mislim kako imam s njim seks - kazala je Kira.

Miro je gostovala u emisiji pod nazivom „La Resistancea“ i obično kada joj god opadne popularnost pojavi se u nekom šozu programu kako bi privukla pažnju. Tako je bilo i pre dve godine, ali tada je odlučila da ne govori o seksu i novcu pošto je bila u vezi sa Realovim fizioterapeutom.

Miro je jedna od poznatijih španskih glumica, a poslednju ulogu imala je komediji Alfa mužjaci. Uskoro se očekuje početak snimanja druge sezone.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading