POTPUNI DEBAKL BEZ NOVAKA Siner i Alkaraz nikoga ne interesuju, a ovo je pravi dokaz

12:25 | 30-09-2024

Tenis 0

Veoma loša poseta

alo

Kraj septembra i početak oktobra su rezervisani su u znaku Azije, kada je reč o tenisu. U tom periodu se održavaju turniri iz serije 500 u Pekingu i Tokiju, a zatim i Masters u Šangaju. Turniri u Kini se od prošle godine ponovo održavaju nakon višegodišnje pauze zbog pandemije.

Trenutno je na programu turnir u Pekingu, ali se organizatori suočavaju sa ogromnim problemima. Iako na turniru učestvuju najveće zvezde osim Novaka Đokovića, poseta je veoma slaba.

Novaka obožavaju u Kini i srpski teniser u ovoj zemlji ima ogromnu bazu navijača. Kada god se pojavi tribine su ispunjene do poslednjeg mesta, a sada u njegovom odsustvu čak ni Janik Siner i Karlos Alkaraz nisu uspeli da nadomeste taj nedostatak. Tu su takođe i Medvedev, Rubljov, Muzeti, Vavrinka i mnogi drugi, ali bez Novaka nije to to.

Tribine su sablasno prazne i to je sve veći problem za sve ATP turnire. Rodžer Federer je već dve godine u penziji, Rafael Nadal je stigao do samog kraja, a veliko je pitanje koliko će i Đoković još igrati. Jednostavno, u njihovom odsustvu nema velikih zvezda koje bi privukle gledaoce na tribine.

Ipak, organizatori turnira u Šangaju ne moraju da brinu pošto će Đoković zaigrati na tom turniru. Srpski tenisr se vraća u Kinu posle pet godina i očekuje se da tribine budu ispunjene do poslednjeg mesta.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading