NOVAK JE "KRIV" ZA ALKARAZOV KRAH Slavni teniser savetovao Karlitosa, on odbio da ga posluša

18:44 | 11-10-2023

Tenis 0

Španac je opsednut Đokovićem

Alkaraz je u krizi

Španskio teniser Karlos Alkaraz nalazi se u krizi. Nakon što je izgubio polufinale Pekinga od Janika Sinera, težak poraz doživeo je i na mastersu u Šangaju, gde ga je u osmini finala zaustavio Bugarin Grigor Dimitrov.

To je podsetilo mnoge na reči Džimija Konorsa, a u vezi sa činjenicom da bi Alkaraza moglo skupo da košta preterano fokusiranje isključivo na Novaka Đokovića.

- Alkaraz je rekao da svaki put kad trenira, kad igra, misli na Đokovića. Moja prva misao je da mogu da razumem to iako je Alkaraz pobedio Novaka i bio mu je donekle "trn u oku". Morate da budete pažljivi kada to kažete jer se onda spremate za samo jednog igrača. Takođe, razumem i ako kažeš sebi da ako igraš dovoljno dobro da pobediš tog tipa, pobedićeš i druge. Ali, to nije nužno tačno, jer drugi teniseri igraju drugačije kao što je video protiv Sinera. Njegov stil igre je bio drugačiji od Novaka i Medvedeva - rekao je Konors u svom podkastu "Prednost, Konors".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Španac izgleda nije naučio lekciju, pa je tako doživeo drugi poraz u dve nedelje i značajno umanjio šanse da do kraja godine prestigne Đokovića na ATP listi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading