"KO NEMA STIDA, NE BRINE GA SRAMOTA" Još jedan reprezentativac se oglasio i poslao poruku koje će izazvati lavinu komentara (FOTO)

11:26 | 27-06-2024

EP2024 0

U utorak veče "orlovi" su stavili tačku posle remija sa Danskom (0:0), i sa dva remija i porazom bili poslednji u C grupi.

Strahinja Eraković
EPA-EFE/Tamas Kovacs HUNGARY OUT

 

Srbija je ekspresno završila Evropsko prvenstvo, nakon grupne faze takmičenja. U utorak veče "orlovi" su stavili tačku posle remija sa Danskom (0:0), i sa dva remija i porazom bili poslednji u C grupi. 

Za Strahinju Erakovića nije bilo mesta na spisku reprezentacije, bila je to odluka selektora  Dragana Stojkovića. Od štopera Dragan Stojković Piksi je poveo Strahinju Pavlovića, Nemanju Milenkovića i Miloša Veljkovića koji su bili standardni, kao i Srđana Babića, Nemanju Stojića i Uroša Spajića kao rezerve. U sredu, kada su se fudbaleri vratili iz Nemačke,  Eraković se oglasio na svom instagram profilu i objava će sigurno podići prašinu.  

Strahinja Eraković Printscreen/Instagram
 

- Ko nema stida, ne brine ga sramota - glasila je objava fudbalera Zenita, a teško da se odnosi na nešto drugo osim na reprezentaciju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading