"ON JE OBIČAN KLOVN, SLOBODNO TO NAPIŠITE" Opšti haos u Hrvatskoj, fudbaler Dinama udario na zemljaka zbog jednog komentara

10:16 | 15-02-2024

Fudbal 0

Ali, kada su to čuli igrači Dinama nije im bilo dobro.

FK Dinamo Zagreb
EPA/ANTONIO BAT

 

Nekadašnji reprezentativac Hrvatsko Robert Jarni rekao je da će navijati za Betis protiv Dinama u meču šesnaestine finala Lige konferencije, za koji je nekada igrao. Ali, kada su to čuli igrači Dinama nije im bilo dobro.

Nisu mogli da veruje šta govori nekadašnji hajdukovac, posebno ako se uzme u obzir i da je selektor U17 reprezentacije Hrvatske.

- Nego za koga ću da navijam? Betis je ipak moj klub, u njemu sam proveo tri prekrasne godine, a u Dinamu nisam igrao. Ne znam ko bi to mogao da mi zameri. Ja sam uz to i hajdukovac u srcu - rekao je Jarni za "Večernji list". 

U Dinamu je najviše pobesneo napadač Bruno Petković, pa mu žestoko uzvratio.

- Stvarno je to rekao? Ako je tako rekao, ako to misli, onda je klovn. Ljudi koji predstavljaju hrvatsku državu, a ne navijaju za hrvatski klub, su obični klovnovi. Slobodno to napišite. Čovek koji navija protiv hrvatskog kluba u Evropi, a Hrvat je, to je klovn. Robert je običan klovn - ponavljao je iznervirani Bruno Petković pred novinarima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading