SLAVNI NEMAC "RUŠI" PIKSIJA I SRBIJU Bivši trener Partizana apeluje da nam se "ukrade" talenat

10:08 | 26-02-2024

Fudbal 0

Očekivano...

Lotar Mateus
Marko Metlaš

Aleksandar Pavlović (19) pružio je još jednu blistavu partiju u dresu Bajerna. Ovaj put u mukotrpnoj pobedi u derbiju Bundeslige protiv Lajciga sa 2:1.

Čak je trener Bavaraca Tomas Tuhel mnoge je iznenadio kada je reprezentativca Kimiha „izmestio“ iz veznog reda i vratio ga na desnog beka, gde odavno nije igrao, kako bi Pavlović dobio mesto u veznom redu i nastavio kontinuitet odličnih partija.

Srbin je mirno i inteligentno odradio posao ostavljajući malo prostorima fudbalerima Lajpciga da organizuju igru i prete Nojeru.

OVAJ ODGOVOR JE ČEKALA SRBIJA Supertalentovani biser Bajerna otkrio da li bira "orlove" ili Nemačku

Aleksandar Pavlović AP/Angelika Warmuth
 

Domaći izdanak (Pavlović je rođen u Minhenu) dobio je veliku pohvalu od Lotara Mateusa, nekada najboljeg svetskog fudbalera, trenera Partizana i stručnog konsultanta na TV.

- Da, naravno! - rekao je Mateus za Skaj tokom utakmice na pitanje da li je Pavlović igrač za reprezentaciju Nemačke.

Pavlović trenutno igra za DFB U20 reprezentaciju, za koju je do sada nastupao dva puta. Ali, Mateus šalje jasnu poruku savezu i selektoru Julijanu Naglesmanu.

- Zovite ga odmah u reprezentaciju, za dve godine biće kasno! - nema dilemu Mateus i na neki način kvari planove FSS i selektora Dragana Srojkovića koji pomno prati Pavlovića, kontaktira njegovog oca i pokušava momka da privoli da igra za Srbiju.

Postoji verovatnoća da Pavlović zaigra za „orlove“ jer krv nije voda i lakše bi se probio u prvu postavu. Ali, ... u nemačkom dresu pre bi došao do trofeja, više bi zaradio, cena bi mu rapidno nastavila da raste (trenutno je procenjen na dva miliona evra) iako bi morao da se bori sa Goreckom, Kimihom, Grosom, Gundoganom, povratnikom Krosom...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading