JAVIO SE DULJAJ Evo da li će Partizan igrati derbi u Kupu

16:04 | 22-04-2024

Fudbal 0

Trener Partizana progovorio o "vrućoj" temi srpskog fudbala.

igor duljaj
ATA Images

Još uvek traje dilema. Da li će ekipa Partizana izaći u sredu od 19 časova na megdan Crvenoj zvezdi u polufinalu Kupa Srbije. Na tu temu je pokušao odgovor da da Igor Duljaj.

On je u izjavi za Informer poručio da nikakva odluka još uvek nije doneta.

- Jedino što se u ovom trenutku zna jeste da se ništa ne zna. Verujte mi da je to jedina istina. Trebalo je juče da imamo trening, ali sam igračima dao slobodno. Bili su iscrpljeni, bili su pod utiskom i nisam želeo da ih dodatno opterećujem. Važno mi je bilo da se odmore. Danas smo imali trening, normalno smo ga odradili i to je to. O temi hoćemo li igrati Kup ili nećeno nisam hteo da pričam. Videću igrače i večeras i sutra ćemo imati trening, pa ću tada znati nešto više.

Ponajviše odluka o odigravanju utakmice zavisi od igrača Partizana i Duljaj napominje da oni imaju njegovu apsolutnu podršku.

- Uvek ću stati iza svojih igrača! Odnosno, staću ispred njih i biću uz njih. Oni krvare na terenu, njima lome noseve, oni se povređuju, oni igraju i apsolutno zaslužuju da budem uz njih. Neću pokušati da utičem na njihovo mišljenje, samo ću stati uz njih. To su pravi, fantastični momci, nisu deca.

Na konkretno pitanje kakav je njegov stav i da li utakmica treba da bude odigrana trener Partizana kaže:

- Moj stav je da... Treba biti pošten u svemu što radite.

Igor Duljaj Alo/ Marko Metlaš
 

A što se tiče stava uprave kluba, trener crno-belih ističe da nije siguran kakav je.

-  Ne znam kakav je stav uprave, to ćete morati njih da pitate, a vi ste sedma sila, vama će morati i da odgovore. Kad je reč o puštanju karata u prodaju, koliko znam u Kupu to sve određuje Fudbaslki savez Srbije i nema veze ni sa Crvenom zvezdom ni sa Partizanom, ali nemojte me držati za reč. Pošto se još ništa ne zna, konferencije neće biti. To je za sada jedino sigurno - zaključio je Duljaj.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading