ENERGIJA NA MARAKANI - VELIKI PROBLEM ZA GOSTE! Legenda Zvezde optimistična: Realno, crveno-beli su kvalitetniji!

07:00 | 27-08-2024

Fudbal 0

"Očekujem da iz pomoć navijača izbore plasman u grupnu fazu Lige šampiona".

Bode - Zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Bode Glimt u revanšu plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige šampiona, a legendarni napadač i bivši trener crveno-belih Zoran Filipović optimističan je pred duel koji se sutra od 21.00 igra na Marakani (Arena sport premijum 1 i RTS 1).

U prvoj utakmici u Norveškoj bilo je 2:1 za domaći sastav.

- U javnosti uopšte, ali i kod mene lično, vlada neko pozitivno razmišljanje i energija u vezi s utakmicom. Poznato je da Zvezdin stadion i navijači prave ambijent kakav se retko viđa, te da će norveški tim imati velikih poteškoća da se navikne na takvu atmosferu. Takođe, važno je i istaći domaći tim. Mislim da je Zvezda kvalitetnija od Bode Glima i da je uz pomoć navijača realno da izbori plasman u Ligu šampiona. S druge strane, dosta pozitivnosti u igri imaju i Norvežani. Visoki presing, taktički disciplinovani, znaju šta rade svih 90 minuta i sa loptom i bez nje. Ali, bilo je očigledno da je na njihovom malom stadionu sa veštačkom travom Zvezda imala dosta problema u igri - počinje priču za "sport alo" Zoran Filipović.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Alo Alo

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

 

 

 

Nije našeg sagovornika obeshrabrila bleda partija crveno-belih prošle nedelje.

- Nije, zaista. Tip terena i stadion imao je ključnu ulogu. Norvežani su, pak, navikli na takve uslove. Očekujem potpuno drugačiju sliku na terenu u Beogradu - dodaje popularni File.

Neće samo „Marakana“ biti adut tima koji predvodi trener Vladan Milojević.

- Zvezdu krasi kolektivna igra, pre svega, ali važno je i da se pojedinci u bitnim trenucima istaknu i budu na visini zadatka. Očekujem da budu inspirisani, te da nekom kreacijom, akcijom, pronađu put do golova. Ne bih izdvajao pojedince, Milojević najbolje zna na koga može računati - zaključio je Zoran Filipović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading