DA LI ĆE NEKO OD NJIH POJAČATI VEČITE RIVALE? Ovo je spisak igrača koji odmah mogu u Partizan ili Zvezdu

06:30 | 15-10-2023

Košarka 0

Ko je sve slobodan od igrača u Evropi? Hoće li neko od njih možda završiti u Beogradu?

Partizan na popravnom
ABA liga/Dragana Stjepanović

Crvena zvezda Meridianbet i Partizan posle dva kola Evrolige imaju polovičan učinak, po jednu pobedu i poraz, dok u ABA ligi imaju maksimalan učinak (po 2-0). Posle svega viđenog u dosadašnjim mečevima jasno je da će i jedni i drugi praviti promene u ekipi. Duško Ivanović posle još nezvaničnog odlaska Nemanje Bjelice prati poziciju krilnog centra, dok je Željku Obradoviću nephodan centar, a možda i jedan igrač u spoljnoj liniji. 

S obzirom na evropsko tržište, postoji spisak od nekoliko poznatijih imena slobodnih igrača koja bi možda mogla da završe u Beogradu. Da li će neko od njih doći ili će ipak čekati "rez" iz NBA lige da angažuju nova pojačanja, to je nešto što znaju samo dvojica iskusnih stručnjaka i ljudi u upravi "večitih" i njihovi saradnici. Na spisku su neki igrači o kojima se već spekulisalo, neki od njih ranije su igrali za srpske timove. Najviše se spominje ime Korija Higinsa koji je slobodan od raskida ugovora sa Barselonom, ali ima određene zdravstvene probleme. Tu su još Nejt Volters, Ostin Holins, Kremen Prepelič, Derik Vilijams... 

POBEDA IGOKEE NA DOMAĆEM TERENU Studentski centar upisao prvi poraz ove sezone

Ovako izgleda spisak igrača koji su trenutno slobodni agenti:

Nejt Volters (32)
Derik Vilijams (32)
Dolton Houms (27)
Entoni Rendolf (34)
Klemen Prepelič (30)
Agustin Rubit (34)
Kris Singlton (33)
Kori Higins (34)
Šenon Evans (29)
Ostin Holins (31)
Tarik Blek (31)

Ovo su samo neka od imena koja su već neko vreme u evropskoj košarci i igrači koji imaju iskustvo igranja u najjačim evropskim takmičenjima. Da li ćemo nekoga od njih videti u crno-belom ili crveno-belom dresu ostaje da se vidi. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading