TOP 10 POTEZA PETOG KOLA EVROLIGE Tu su Jović, Bolomboj, Smailagić...

16:05 | 29-10-2023

Košarka 0

Najlepši potez kola izveo je Gabriel Procida iz Albe, koji je sjajnom blokadom zaustavio Nikolu Mirotića na polaganju...

Partizan - Zvezda
FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bg

Završeno je i peto kolo Evrolige, a odmah zatim su i odabrani najabolji potezi iz prethodne nedelje. Obeleđili su ovo kolo neki veliki mečevi kao što su srpski i španski derbi, ali i mnogi dobri potezi.

Na desetom mestu nalazi se neverovatna trojka Stefana jovića protiv Žalgirisa sa pola terena, koju je srpski reprezentativac pogodio  i odveo svoju ekipu na +22 pred poluvreme u Kaunasu. 

Visoko četvrto mesto zauzeo je Džoel Boloboj koji je uz čeonu liniju praktično "doleteo" do koša i zakucao preko Alena Smailagića. 

Još jedno zakucavanje našlo se u top 10 poteza kola, ppošto je Alen Smailagić "monstruozno" zakucao preko Majka Tobija, dobio dodatno slobodno bacanje i tako izveo drugi najbolji potez kola.

Na prvom mestu jeste neverovatna blokada Gabrijela Procide koji je zaustavio Nikolu Mirotića u kontri na meču protiv Milana.

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading