SAGA NIJE ZAVRŠENA Oglasio se predsednik, šta se dešava sa potencijalnim pojačanjem Partizana?

09:13 | 01-11-2023

Košarka 0

Šta se dešava sa Brunom Kabolkom i Partizanom?

Bruno Kaboklo
EPA

Partizan je našao centra, ali... Saga još uvek traje. Pošto je objavljeno da će Venecija, sa kojom Brazilac ima ugovor, tražiti obeštećenje između milion i milion i po evra, sada je predsednik kluba Federiko Kasarin objasnio situaciju.

- Situacija je ista kao što je bilo i pre mesec dana kada je sve ovo počelo – Bruno Kaboklo je pod ugovorom sa Venecijom. Sve je u rukama advokata, i svako ko želi da dovede Kabokla neka kontaktira njih. Sada pričamo o Partizanu, sutra možda bude neki drugi klub. Ono što je bitno je da se ništa nije promenilo u statusu igrača i kada bude došlo do promene, obratićemo se javnosti, rekao je predsednik italijanskog kluba.

Kaboklo je posle sezone u Ulmu, potpisao za Veneciju dvogodiššnji ugovor po kojem je trebao da zarađuje 400 hiljada evra po sezoni. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ostaje da se vidi kakav će biti konačni rasplet.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informcija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading