"DOŽIVEO SAM I GORE STVARI" Embid govorio o uvredama navijača

21:43 | 03-08-2024

OI24 0

Ne dotiču ga uvrede francuskih navijača

Džoel Embid

Džoel Embid nije omiljena ličnost u Francuskoj iz dobro poznatih razloga. Odmah po dolasku u Pariz naišao je na uvrede francuskih navijača koji mu nisu zaboravili to što je na kraju odabrao da igra za reprezentaciju SAD.

Da ga ne vole, Francuzi su ponovo pokazali u meču između Sjedinjenih Američkih Država i Portorika, kada su mu zviždali svaki put kada bi imao kontakt sa loptom.

Ni on im nije ostao dužan, pa je svaku priliku koristio da uđe u klinč sa navijačima, odnosno da ih 'pali' kako bi ga vređali još više.

- Oduvek sam voleo to - priznao je Embid posle utakmice i dodaje:

Na kraju dana, verujem da mnogi misle da je sve to mržnja. Ja to gledam kao ljubav i poštovanje. Da nisam okej košarkaš, ne bih dobio takav tretman. Zbog toga smatram da sam blagosloven, i zato volim da sam u interakciji sa njima. Volim da sam u kontaktu sa njima. Jesam blagosloven zbog toga, ali viđao sam i gore stvari u životu, igrao sam i u gorem ambijentu. Pre svega u Medison Skver Gardenu i TD Gardenu (arenama Njujork Niksa i Boston Seltiksa prim. aut), tako da ovo nije ništa što nisam ranije doživeo.

Čak priznaje i da je slične situacije doživljavao od svojih navijača u Filadelfiji.

- Tamo ljudi zvižde svojima, više nego protivnicima. Ponekad ti se čini kao da su naši navijači više protiv nas iako bi trebalo da nam budu podrška. Ali, sve je to ljubav. Oni žele da te guraju napred, žele od tebe više i bolje. Tako je i ovde. Uživam u svemu što se dešava, jer me to čini boljim košarkašem - zaključio je Embid.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading