NEMA LEPŠE U OVOM SPORTU "Jurila" Đokovića, RVE se sa drugim devojkama, a lice joj je KAO SAN (FOTO)

14:39 | 29-03-2024

Šoutajm 0

Dolazi iz bratske Rusije.

katja
Printscreen/Instagram/katyailina33

Nažalost, zbog sankcija Rusiji smo uskraćeni da gledamo klubove iz ove zemlje na međunarodnoj sceni, a samim tim i za majstorije sjajne i prelepe rukometašice, Jekaterine Iljine.

JEDVA JE DOČEKAO Oglasio se najveći mrtizelj Novaka Đokovića: On luta

Radi se o 33-godišnjoj igračici na poziciji plejmejkera, koja trenutno nastupa za moskovski CSKA. Tokom bogate karijere je, između ostalog, bila i olimpijska šampionka iz 2016. godine, kada je u Rio de Žaneiru osvojila zlatnu medalju.

Za nacionalni tim je odigrala 126 utakmica i postigla 343 gola, što dovoljno govori o tome da se ne radi samo o lepoj i atraktivnoj rukometašici, već izuzetno kvalitetnoj na terenu.

Zanimljivo je da je ona privukla mnogo pažnje baš na Olimpijskim igrama, kada je "uhvatila" Novaka Đokovića i zamolila ga za fotografiju. Naravno, Srbin je, kao i uvek, pristao, a popularna Katja je odmah pohitala na Instagram kako bi se pohvalila susretom sa najvećim teniserom ikada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katya Ilina (@katyailina33)

- Nole, hvala ti mnogo. Ti si legenda i tako dobra osoba - napisala je oduševljena Katja.

Iljini je svojevremeno prišao određeni agent i ponudio joj da se odrekne rukometa, kako bi prešla da se bavi modelingom. Ona je odbila i postala izuzetno uspešna u svom sportu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading