LUKSEMBURŠKO KLIZANJE "ORLIĆA" Srbija se opet obrukala, EP sve dalje

21:44 | 22-03-2024

Fudbal 0

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije upisala novi kiks u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije
FSS

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije upisala novi kiks u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Ovoga puta u Luksemburgu - 1:1.

Posle onog debakla od Engleske i onih 9:1 od kojih obrazi još uvek bride, naša selekcija se ponovo obrukala na gostovanju nejakom rivalu.

Jeste Srbija imala brojke na svojoj strani. I posed lopte (53%-47%), i broj šuteva na gol (8:5) i u okvir gola (5:2), ali brojke ne igraju.

A sve te brojke koje smo imali na našoj strani nismo mogli da iskoristimo i pretočimo u dobar rezultat. I praktično smo ostali bez šansi da odemo na Evropsko prvenstvo.

Prvoplasirana Ukrajina nam beži trenutno pet bodova uz utakmicu manje. Kako je ostalo još četiri meča našoj selekciji, zaista je praktično nemoguće očekivati plasman na EP.

Mada, kako igramo, zaista je veliko pitanje imamo li i šanse da tamo nešto uradimo ili bismo više išli kao svojevrsna ekskurzija.

Ova večeras u Luksemburgu je bila bolna. Stefan Mitrović nam je doneo prednost već u četvrtom minutu. Delovalo je da idemo ka pobedi, ali...

Izjednačio je domaćin preko Migela Gonsalveša u 51. minutu i do kraja sačuvao bod koji ni jednoj ni drugoj selekciji suštinski - ne odgovara.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading