NOLE FURIOZNO TRENIRA PRED INDIJAN VELS Đoković sparingovao sa Amerikancem indijskog porekla, 1186. teniser sveta dobro namučio Novaka (VIDEO)

14:01 | 05-03-2024

Tenis 0

Nole ide po novi trofej mastersa u Indijan Velsu

Novak Đoković
Foto: Printscreen Twitter

Srpski teniser Novak Đoković trenutno je u Americi, gde ga od ove srede očekuje nastup na Mastersu u Indijan Velsu, pred koji vredno trenira. 

Naime, Novak je saznao moguće rivale posle žreba, a pred sam početak turnira utisak je da je dobro trenirao ali se i zabavio. Naime, bio je gost na utakmici LA Galaksija, kada se družio sa Dejanom Joveljićem, okušao se i u Američkom fudbalu gde je bacao dodavanja. Takođe, Novak je iznenadio studente prethodnih dana kada se pojavio na preszižnom Univerzitetu UCLA i trenirao i družio se s aučenicima. Potom, odgledao je meč LA Lejkersa i Denver Nagetsa i sa "srpskim društvom" gledao Nikolu Jokića.

NOLE SE VRATIO NA MESTO USPEHA Đoković nikad spremniji, ne skida osmeh sa lica, Srbin rešio da pokori Ameriku po ko zna koji put (VIDEO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kada je reč o treningu. pred start turnira je sparingovao na američkim teniserom Govindom Nandom. Amerikanac indijskog porekla rođen je u Kaliforniji, ima 23 godine i trenutno je 1186. teniser sveta.

Na videu koji se pojavio vidi se trening dvojice tenisera, a po svemu sudeći mladi sportista je dobro oznojio Novaka.

Evo kako je to sve izgledalo na licu mesta: 

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading