"NEŠTO MORA DA SE MENJA" Da li Piksi ostaje selektor? Stigla poruka koja mnogo toga otkriva

07:53 | 01-07-2024

EP2024 0

Dragan Stojković Piksi odlazi sa mesta selektora?

Piksi
FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ/ bg

Direktor sportskog sektora Miroslav Tanjga najavio je u razgovoru za "Sportski žurnal" da će u narednih desetak dana povući i konkretne poteze.

- Videćemo šta će se dešavati, u narednih deset dana mnoge stvari bi trebalo da budu jasnije. Selektor je pre Evropskog prvenstva potpisao novi ugovor. Ne bih da prejudiciram neke stvari dok se ne održe sastanci, oni će odrediti sledeće korake. Moramo da sačekamo da se glave ohlade, da ne lomimo preko kolena. Ozbiljan smo Savez i ne bi trebalo da probleme rešavamo preko novina, već za stolom i razgovorima - poručio je Tanjga koji je upitan i šta bi sam konkretno uradio.

- Nešto mora da se menja. Ne smemo da zatvaramo oči pred onim što je bilo loše. O promenama neće odlučivati jedan čovek, već više ljudi. Naredni potezi moraju da budu u korist reprezentacije i naroda.

Nastavio je u istom ritmu.

- Kad ti igrači, međutim, pređu u seniorski fudbal ne dobijaju dovoljno šansi ili ih klubovi brže bolje prodaju i budu namireni novcem. Odlaze iz Srbije kao poluproizvodi, a mnogo bi bolje bilo da igraju u prvim timovima i ostvare transfere sa 23 ili sa 24 godine. Nismo u bezizlaznoj situaciji, nećemo nestati sa fudbalske mape, ali svakako da mora da poboljšamo rad sa mladima i odnos prema nadolazećim snagama - zaključio je on.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading