SERIJA TEŠKIH UTAKMICA Milojević ima samo reči hvale na račun Železničara

18:03 | 26-09-2024

Fudbal 0

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je pred meč 10. kola Superlige Srbije da je ekipa u seriji teških utakmica na tri ili četiri dana i dodao da je Železničar dobar i nadahnut tim.

Vladan Milojević


Crvena zvezda će četiri dana posle pobede nad Partizanom (4:0) u petak od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić" dočekuje Pančevce. Već u utorak Crvena zvezda u meču drugog kola Lige šampiona gostuje milanskom Interu.

- U seriji smo teških utakmica na tri ili četiri dana. Mislim da će biti lep dan i pozivam navijače da dođu u što većem broju. Njihova podrška nam je potrebna, pogotovo za meč protiv Železničara, koji je dobra i nadahnuta ekipa. Njihova podrška nam je preko potrebna - rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Ekipu Železničara predvodi jedan od najmlađih trenera u domaćem prvenstvu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Marko Savić je pokazao mnogo entuzijazma i fudbalskog znanja, kako u prethodnom, tako i u sadašnjem klubu. Vrlo dobro radi i lepa je budućnost ispred njega. Lepo je videti mlade trenere koji su na početku karijera - dodao je Milojević.

Strateg Zvezde je govorio i o kvalitetima kapitena Železničara Lazara Romanića.

- O Romaniću sam govorio i prethodni put kad smo igrali protiv Železničara. Lazara dosta dugo pratim, Zvezdino je dete. Karijera ga je vodila drugim putem. Imao sam priliku da ga treniram, ali i pratim u Grčkoj dok je igrao za Lamiju. Pružao je fenomenalne partije i izrastao u dobrog igrača. Pored ostalih fudbalera Železničara i od njega nam preti opasnost - podvukao je Milojević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading