TRENER ZVEZDE SVE OTKRIO Milojević pred Benfiku: Imamo problem sa...

13:12 | 18-09-2024

Fudbal 0

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević govorio je pred start Lige šampiona i meč protiv ekipe Benfike

fkcz

Utakmica je na programu u četvrtak od 18.45 na stadionu "Rajko Mitić".

- Ponosan sam na ovaj plasman u Ligu šampiona, to nam je bio cilj i uvek je teško kada idete iz kvalifikacija da se dočepate jednog ovako emintentnog takmičenja. Sa druge strane, nov je format, sa ovim jučerašnjim utakmicama svi se navikavamo na novu fudbalsku eru, zato sam ponosan što je Zvezda učesnik novog formata i nove ere evropskog fudbala - rekao je Milojević.

Nastavio je u istom ritmu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Borili smo se za ovo, želeli smo da budemo sa najboljima i velika mi je čast da ćemo ugostiti ovako velike timove, a ne postoji ništa manji tim od ovih 36 ekipa koje učestvuju. Spremamo se kao i za svaku utakmicu. Rekao sam i igračima da treba da uživamo u ovakvim utakmicama, oni su doveli ove ekipe, ovo je veliki uspeh za jednu zemlju, nismo velika zemlja, da možemo ponosno da nosimo grb našeg kluba i grad Beograd, jer će svi koji budu došli moći da se uvere u lepotu našeg grada i predstavljamo Srbiju, zemlju na Balkanu koja će se takmičiti sa najboljima u Evropi. S obzirom na ekipe u Evropi da su najbolje na svetu, imaćemo prilike da uživamo svi, sa obavezama igrača na terenu, kao i sa navijačima na stadionu i kraj malih ekrana, da napravimo spektakl kakav samo mi znamo.

CRVENO-BELI SE OGLASILI Zvezda izdala važno saopštenje pred Ligu šampiona

Trener Zvezde je otkrio i neke probleme.

- Imamo problema što se tiče tima, videćemo sa kakvim ćemo timom izaći. Benfika je veliki klub, ne bih trošio reči, ali ne bih rekao da su u krizi, možda sa nekim povređenim igračima, dolazak novog trenera i energije, očekujem dobru utakmicu protiv fenomenalnog protivnika, daćemo sve od sebe da odradimo sve, a ostalo ćemo videti posle utakmice.

Osvrnuo se i na ulogu favorita.

- Neću mojim igračima pričati da li smo favoriti ili nismo, to je priča za novinare i reportere. Vi samim takmičenjem kada igrate, morate da budete fokusirani i da date sve od sebe. Mi smo skloni da pričamo šta jeste, šta nije, to nije moja filozofija. Da li će ko osvojiti bodove, to su priče za vas. Ono što ću reći igračima, jeste da radimo ono što radimo, da veruju u sebe, da smo dobar tim i da na terenu treba da isporučimo maksimum. Igramo protiv ogromne Benfike, ništa manje nego svi ostali klubovi koji su se kvalifikovali. Trudićemo se da odradimo posao na najbolji mogući način. To su pravci u kojima razmišljam sa igračima.

Milojević je otkrio i kakvi su tačno problemi.

- Imamo male probleme, ne zdravstvene pripreme, već zbog igrača koji fizički nisu na nivou, a nedavno su došli, a biće fizički zahtevna utakmica. Moraću sa medicinskim stafom da vidim koliko koje igrače možemo da koristimo i na koga možemo da računamo. Ovde nije razmišljanje samo o prvih 11, utakmica traje 90+ minuta, ima još da se igra, ne bih voleo da izgubim nekog igrača zbog minutaže na dugi period.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading